Kystbussen får ny nettbutikk fra 23. september

Fra 23. september flytter Kystbussen sitt nettsalg fra kystbussen.no til NOR-WAY Bussekspress nettbutikk. Dette gjøres for å tilby våre kunder en bedre kundeopplevelse samtidig som vi forbedrer og forenkler driften ved å samle alt salg i en nettbutikk.

Hva betyr dette for deg?

  1. Du må opprette ny profil på ‘Min side’
  2. Finne korrekt rabattkode for din reise

Les også mer om;

  1. Nye fordeler for deg med Skyss ungdomskort
  2. Nye kundefordeler i ny nettbutikk
  3. Hva gjør jeg ved eventuell ustabilitet på kystbussen.no onsdag morgen?

Les mer

Nytt busstopp på Nesttun fra 15. september

Fra og med 15. september skifter Kystbussen holdeplass for sørgående ruter fra Nesttun. Ny holdeplass vil være Nesttun terminal, perrong C, i retning Stavanger.

Som en følge av dette avvikles vårt tidligere stopp ved Nesttun Sentrum (langs Nesttunvegen ved Orion Frisør). Reisende i retning Bergen går fortsatt av på Nesttun terminal, perrong B.

Vi håper dette blir en forenkling for reisende til/fra Nesttun. Oversiktsbilde av terminalen finner du her (Kilde: Skyss).

Les mer

Åpner gradvis opp for økt passasjerkapasitet

Kystbussen åpner nå opp for noe større passasjerkapasitet på flere ruter og vil fra og med fredag 17. juli gradvis tilpasse nye smitteverntiltak om bord, i tråd med bransjens vurdering av revidert veileder fra helsemyndighetene.

Det er nå innført et trafikklys som grupperer de til enhver tid gjeldene smittevernstiltak innen bransjen. Det er nå åpnet opp for at en kan gå fra rødt til gul lys. Dette betyr en oppmykning av tiltakene og at flere reisende kan sitte på bussen samtidig.

Vi opprettholder fremdeles inntil 50% kapasitet på de lange rutene, men åpner opp for noe større kapasitet på de korte strekningene på inntil ca. 1 time.

Les mer