Slik er rutetidene våre nå

Kystbussens ruter mellom Bergen og Stavanger opprettholdes, men med redusert rutetilbud. Det kjøres en morgen- og en ettermiddagsavgang i hver retning. Holdeplassene underveis på strekningen vil betjenes som det står i ruteplanen.

Vi oppfordrer alle til å forehåndskjøpe billetter på kystbussen.no. På noen dager i påsken vil det gå flere eller færre daglige avganger, så sjekk rutesøket for å finne din avgang.

For å sikre at alle som vil reise kommer med bussen så er det viktig at våre reisende kjøper billett på forhånd slik at vi kan planlegge med riktig antall busser til hver avgang. Kjøp derfor billetten din på forhånd på kystbussen.no, i vår app eller på nor-way.no. Det er ikke mulig å kjøpe billett om bord i bussen og betale med kort eller kontanter. Det er mulig å betale via Vipps ved ombordstigning - så fremt det er plass ombord. Som et smittevernstiltak er det færre plasser tilgjengelig enn vanlig pr. avgang. 

Fremtidige endringer i ruteproduksjonen kan skje på kort varsel, og vi ber kunder om å holde seg oppdatert på aktuelle nettsider og sosiale medier. Kundesenteret kan også kontaktes for bistand til ombooking eller andre forhold. 

Kystbussen følger til enhver tid gjeldende råd og retningslinjer fra Folkehelseinstituttet, og vi er svært opptatt av at disse følges av våre medarbeidere. Vi vurderer fortløpende situasjonen, og justerer våre tiltak opp mot anbefalinger fra øvrige helsemyndigheter, og offentlige pålegg. 

Som et ledd i tiltakene mot å begrense smitte av korona-viruset har Kystbussen intensivert innvendig vask av busser, sjåførbinger, håndtak og inventar.