Ny praksis for ungdomskort fra Kolumbus

Fra 13. januar endres avtalen mellom Kystbussen og Kolumbus. For dere som reiser med Kystbussen og som bruker ungdomskort fra Kolumbus som del av betalingen innebærer dette to viktige endringer.

- Prisen øker fra kr. 60 til kr. 75

- Billett til kr. 75 må kjøpes på kystbussen.no minst en time før avgang på strekningen du vil reise på

Fra mandag 13. januar 2020 vil ungdomskort Kolumbus være tilgjengelig som billettkategori i nettbutikken på kystbussen.no. Alle som ønsker å bruke ungdomskort fra Kolumbus ved reiser med Kystbussen må kjøpe billett til kr 75 minst en time i forkant av reisen til den avgangen og strekningen innen Rogaland som man vil reise på. Det vil fra denne datoen ikke lenger være mulig å kjøpe denne tilleggsbilletten om bord i bussen.

På strekningen Arsvågen – Haugesund – Arsvågen må reisende med Kolumbus Ungdomskort bestille reisen sin på kystbussen.no, og det er ikke lenger mulig å gå om bord i bussen uten å ha registrert seg på forhånd. For lokalreiser på denne strekning, med Kolumbus Ungdomskort, må det kjøpes en billett på kystbussen.no på den avgang og strekning den reisende skal benytte. Reiser mellom Arsvågen – Haugesund med Kolumbus Ungdomskort er vederlagsfri, og billetten vil vise beløp kr 0;-.

 

For å ha gyldig billett så skal det fremvises Kolumbus ungdomskort (fra app) som er gyldig, samt billett fra Kystbussen. Aldersbevis for rett til ungdomskort må kunne fremvises. Denne endringer skjer som følge av endringer i avtalen mellom Kolumbus og Kystbussen.