Raskeste vei mellom Bergen og Stavanger

Hver fredag og søndag har Kystbussen også to raskere avganger mellom Bergen og Stavanger, med reisetid ned mot 4 timer og 15 minutter. Disse avgangene stopper kun for av- og påstignig på Bergen busstasjon og Stavanger byterminal, og er kun tilgjengelig for salg på nettsiden her eller i appen vår. Avgangene er merket med "Ekspressavgang" i rutesøket. Perfekt for deg som vil like raskt frem med buss som med bil!

Det går to ekspressavganger fra Bergen og to fra Stavanger hver fredag og søndag. For å kunne holde reisetiden nede har disse avgangene kun to stopp; Bergen busstasjon  og Stavanger byterminal. Noen avganger gjør også et raskt stopp på Aksdal. Billetter til ekspressavgangene selges kun i nettbutikken eller i appen, og det er begrenset antall billetter til hver avgang.

Reisetiden på ekspressavgangene er helt nede i 4 timer og 15 minutter, kontra opp mot 5 timer og 45 minutter på enkelte av dagens avganger. Det er også mulig å få våre billigste billetter "Sparebuss" til disse avgangene. Ekspressavgangene kommer i tillegg til dagens tilbud med Kystbussen. Kom frem uthvilt, Kystbussen tar seg av kjøringen!