Kjøp billett til høstferien nå!

Har du ikke bestemt deg for hva dere skal gjøre i høstferien, så kan kanskje en tur med Kystbussen være en idé? Er du tidlig ute, finner du gjerne billetter til en ekstra god pris også!

Mange barn synes det er spennende å reise med buss, og en tur med Kystbussen kan anbefales! To ferger inkludert gjør turen ekstra spennende, samtidig som det ikke blir så lenge å sitte i ro omgangen for urolige små barneben! 

Visste du at Kystbussen tilbyr familiebillett? Denne er gyldig for en voksen og ett barn (4-15 år) som reiser sammen, til en ekstra hyggelig pris. Familiebilletten kjøper du på kystbussen.no.

Til de minste barna har vi tilgjengelige seter/puter slik at de sitter trygt i bussen.

Du finner familiebilletten i  nettbutikken vår, enten under "flere billettkategorier" på forsiden, eller du kan velge den etter du har valgt hvilken avgang du vil reise med. Reiser du med barn under 4 år trenger de ikke billett, de reiser gratis, mens fra fylte 16 år gjelder student eller voksenbillett.

NB! Familiebilletten selges kun på nettsiden, ikke i bussen, så kjøp billetten nå. Du finner også alltid de rimeligste billettene her på nettsiden!